Apps waar jij geld mee kan verdienen

Er zijn tegenwoordig honderdduizenden applicaties die je kosteloos kan downloaden in de App Store of de Google Play Store. Een gratis app is mooi meegenomen, maar er zijn ook apps die gebruikers de kans geven om geld te verdienen. Je kan er weliswaar niet je baan van maken, het is wel een leuk extra zakcentje waar je vrij weinig voor hoeft te doen. Je moet wel altijd iets doen voor de euro’s, bijvoorbeeld winkels bezoeken of reclamefilmpjes kijken. Wij hebben hieronder de leukste apps genoteerd waar jij geld mee kan gaan verdienen.

HQ

De HQ app is vooral erg populair in de Verenigde Staten, maar ook Nederlanders kunnen eenvoudig een account aanmaken en meedoen. Het is eigenlijk een soort van game, een quiz om precies te zijn. Er verschijnt een quizmaster op jouw speelscherm en er worden vragen gesteld. Bij ieder spel worden er twaalf vragen gesteld aan de deelnemers. Als je alle vragen goed weet te beantwoorden dan kan je een mooie geldprijs winnen. Het gaat vaak om behoorlijk leuke bedragen, aangezien lang niet iedereen alles goed zal hebben. Er worden vragen uit verschillende categorieën gesteld. HQ is ook een winstgevend bedrijf en haalt zijn inkomsten uit reclames en sponsordeals.

Google Opinion Rewards

Google Opinion Rewards is een vrij bekende applicatie van Google. Jij kan geld verdienen door enquêtes in te vullen. Het aparte is dat Google door jouw zoekgedrag en locaties kan uitvogelen waar je interesses liggen. Het gaat vaak dan ook om vragen die jij maar als te goed kan beantwoorden. Je krijgt na iedere enquête een minimaal geldbedrag in de vorm van tegoed voor de Google Play Store. Je kan het geld dus niet laten uitkeren op een bankrekening, maar je kan er wel andere leuke applicaties mee aanschaffen of in-app aankopen doen.

NuCash

De applicatie van NuCash.nl biedt gebruikers ook de kans om geld te verdienen. Het leukste is nog dat alle opdrachten vanuit huis gedaan kunnen worden. De meeste leden verdienen geld door aankopen te doen via de NuCash app. Echter kan je ook kleine bedragen verdienen door advertenties te bekijken, vragenlijsten in te vullen en mails te lezen. Het is een gemakkelijke manier om met een app geld te verdienen. Let op, NuCash.nl zal het grootste deel van de provisies voor zichzelf houden.

SmartSpotter

De SmartShopper applicatie is vrij onbekend in Nederland, terwijl het juist één van de makkelijkste manieren is om extra geld te verdienen. Je schrijf jezelf in en direct daarna kan je aan de slag. Je kan een opdracht naar keuze uitkiezen en aan de slag. Je moet vaak producten in winkels fotograferen, zodat het hoofdkantoor kan zien of de producten op de juiste plek staan en met de goede prijs. Je krijgt een paar euro per keer, dus dat tikt lekker aan. Overigens maakt het niet uit waar je bent, er is altijd wel een opdracht beschikbaar. Let op, vaak zit er in een opdracht nog een paar extra opdrachten verstopt. Je kan op die manier meer geld verdienen met een bezoek aan één winkel.

Plaats een reactie