Geld verdienen met het klikken op reclame

Je kan online op tientallen manieren geld verdienen, maar waarschijnlijk is dit de makkelijkste manier. Je ziet op het internet aan de lopende band reclames verschijnen. Het kan gaan om korte filmpjes en banners. De laatstgenoemde reclamemanier is erg simpel. Stel jij klikt op een banner, dan zal je worden doorverwezen naar een andere website. De eigenaar van de website waarop de banner stond krijgt daarvoor een kleine vergoeding. En nu kan jij ook geld verdienen met een paar simpele klikken op reclame. Je hebt online spaarprogramma’s, ook wel get-paid-to sites genoemd. Het is een idee uit de Verenigde Staten. Bekijk hieronder hoe het fenomeen precies werkt:

Vergoedingen krijgen voor klikbanners

Een get-paid-to sites bieden leden de kans om vergoedingen te krijgen voor een paar simpele taken. De makkelijkste manier om geld te verdienen is door op de zogeheten klikbanners te klikken. Je krijgt dan een minimale vergoeding, maar je kan het dagelijks meerdere keren doen. Er zijn ook andere manieren om een zakcentje op te strijken, zoals het spelen van games en het lezen van reclamemails. Dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden.

Er zijn ook spaarprogramma’s waarbij je een bestelling moet doen bij een bepaalde website. Je koopt een product en je krijgt een mooi aantal punten toegekend. De punten kan je later inwisselen voor geld. Kijk trouwens wel goed uit en schrijf jezelf alleen in bij betrouwbare spaarsites. Er zitten altijd een paar rotte appels tussen, daarom is het slim om reviews van andere gebruikers door te lezen. Er zijn spaarsites die geen geld uitkeren of je geld afhandig proberen te maken. Een van de bekendste en betrouwbaarste spaarprogramma’s is het alom bekende Euroclix.

Beide kanten verdienen geld

Het klinkt altijd raar dat je geld kan verdienen op zo’n bizar eenvoudige manier. Dingen die te mooi om waar te zijn, die zijn vaak niet waar. Toch is dat bij spaarprogramma’s wel het geval, het is vaak eerlijk en legitiem. Dit komt omdat de aanbieder van het spaarprogramma zelf ook geld kan opstrijken. Jij krijgt weliswaar een vergoeding voor een klik op een reclamebanner, de websitebeheerder krijgt net wat meer. En als jij ook nog een product aanschaft na een klik, dan mag de beheerder nog een hogere provisie verwachten. Beide kanten verdienen dus een leuk zakcentje aan deze constructie.

Hoeveel geld kan ik hiermee verdienen?

Je kan geld verdienen met klikken op reclame, maar het gaat wel om hele kleine bedragen. Je krijgt bijvoorbeeld één eurocent voor een klik. Maar goed, het is ook wel een hele snelle en eenvoudige taak. Je kan wel dagelijks op meerdere reclames klikken, waardoor het geldbedrag toch nog relatief snel kan oplopen. Aan het einde van het jaar kan je er misschien wel van uit eten gaan en dat is toch mooi meegenomen. Daarnaast kan je nog extra geld verdienen met cashback acties, filmpjes kijken, spelletje spelen en nieuwsbrieven. Als je deelneemt aan alle mogelijke spaarprogramma’s dan kan je echt behoorlijk wat geld verdienen.

Plaats een reactie