Gratis Bol.com cadeaubon verdienen

Bol.com is de populairste webshop van Nederland. Het assortiment aan producten is bijzonder groot en dat komt omdat het bedrijf samenwerkt met honderden andere bedrijven. Het maakt niet uit wat je nodig hebt, het is verkrijgbaar bij Bol.com. Het is online mogelijk om met simpele taken een gratis cadeau te verdienen voor Bol.com. Je kan bijvoorbeeld enquêtes invullen, klikken op reclames of gebruik maken van lucratieve cashback deals. Al met al zijn er dus voldoende mogelijkheden om een cadeaubon te verkrijgen en gratis te kunnen online shoppen.

Enquêtes invullen op het internet

Een simpele manier om een cadeau te verdienen op het internet is door enquêtes te maken. Er zijn allerlei enquête sites die leden de kans geven om geld of een cadeaubon te verdienen door hun mening te geven. En als wij iets graag doen, dan is het wel onze mening delen met andere. De enquêtes kunnen verschillende onderwerpen hebben, bijvoorbeeld jouw ervaringen bij een telecombedrijf of je mening over de nieuwe website van een supermarkt. Vanzelfsprekend kan je kosteloos meedoen en soms zelfs een welkomstbeloning opstrijken. Een enquête kan 5 minuten, maar ook 30 minuten duren. Natuurlijk krijg je voor een langere enquête ook een betere beloning.

Meedoen is niet verplicht, je kan het dus doen wanneer jij er zin in hebt. Je kan meestal punten sparen en die op een later moment inwisselen voor één of meerdere cadeaubonnen. Er zijn ook meerdere websites die dit concept aanbieden en jij kan jezelf bij alle websites aanmelden. Het is goed mogelijk dat je enkele honderden euro’s aan cadeaubonnen kan verdienen binnen een jaar tijd. Het is voor veel mensen ook de oplossing voor de dure decembermaand!

Klikken op reclames

Als je minder tijd eraan wilt besteden dan kan je altijd nog een Bol.com cadeaubon verdienen door op reclames te klikken. Er komt geen denkwerk bij kijken en het duurt ook nog eens niet zo lang. Je dient jezelf even in te schrijven bij één van de vele spaarprogramma’s, waaronder Euroclix. Je krijgt dan de mogelijkheid om dagelijks op reclames te klikken, jezelf in te schrijven voor nieuwsbrieven en spelletjes te spelen. Het is de manier om snel punten te sparen, die je vanzelfsprekend kan inwisselen voor een Bol.com cadeaubon. Je kan ook punten verdienen door vrienden, familieleden of kennissen aan te brengen of door producten te kopen via het spaarprogramma. Meestal verdien je enkele tientallen euro’s per jaar, maar dat kan ook oplopen tot honderden euro’s. Daarnaast zijn er veel verschillende spaarprogramma’s en je kan bij iedere site een gratis account aanmaken.

Cashback acties

Online cadeaubonnen verdienen is ook mogelijk met de bekende cashback acties. Je koopt een product in een online webshop en je krijgt vervolgens punten toegekend. De punten kan je inwisselen voor een Bol.com cadeaubon. Bijna alle webshops hebben wel cashback acties openstaan. Het is dan ook lucratiever op via een cashbacksite een nieuwe wasmachine te kopen dan in de winkel. Het enige wat jij moet doen is een gratis account aanmaken bij een cashbacksite.

Plaats een reactie